Ben mobiel


Ben mobiel is voordelig bellen met sim only abonnement, nu is mobiel bellen met Ben makkelijker dan ooit. Bij Ben zit je niet aan een 1 of 2jarig contract vast. Het Ben contract kun je elke maand direct opzeggen.
Naast dit grote voordeel kunt u tegenwoordig ook goedkoop een mobiele telefoon aanschaffen naast u abonnement bij Ben. Ben mobiel is dus voordelig een denkt met u mee, heeft al een telefoon die nog prima werkt dan kunt met een sim only abonnement heel goed uit de voeten. Maar heeft u een telefoon die niet meer optimaal werkt, dan kunt u altijd een mobiel uitkiezen voor een hele scherpe prijs. Het sim only abonnement van Ben lijkt bijna op Prepaid bellen zo flexible dat ze zich opstellen. Je zit nagenoeg nergens aan vast. En de Mobiele telefoons van Ben zijn wellicht niet de nieuwste, maar zeker wel de beste, deze mobiele telefoons zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben zich inmiddels al bewezen op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Nog een voordeel om een Ben mobiel te kopen.

de Ben mobiel is een zeer goed optie voor mensen die geen dure telefoon willen hebben maar wel bereikbaar willen zijn. Deze mobiele Ben telefoons kunnen alleen aangekocht worden i.c.m. een abonnement. U heeft de keuze uit onderstaande mobiele Ben telefoons.

  • Nokia 1616 - 25
  • Nokia 2330 Classic - 47
  • Nokia 2700 Classic - 70
wilt u vrijblijvend meer informatie over de Ben mobiel neem dan een kijkje in de showroom voor meer technische gegevens over deze telefoons.

Meer informatie over Ben mobiel


Ben mobiel is alleen verkrijgbaar i.c.m. een Ben abonnement, of voor Ben klanten.

Ben abonnement

50 minuten
en/of sms-jes

Zuinig: € 2,99

1mnd opzegtermijn, minimaal 1mnd contractduur.

Bestel - Zuinig

100 minuten
en/of sms-jes

Soms: € 4,99

1mnd opzegtermijn, minimaal 1mnd contractduur.

Bestel - Soms

ben sim only Regelmatig actie

250 minuten
en/of sms-jes

Regelmatig: € 6,99

1mnd opzegtermijn, minimaal 1mnd contractduur.

Bestel - Regelmatig

ben sim only Vaak actie

500 minuten
en/of sms-jes

Vaak: € 15,99

1mnd opzegtermijn, minimaal 1mnd contractduur.

Bestel - Vaak

Relevante artikelenMeer Ben sim only

Meer voorwaarden

Ben opties/regels/voorwaarden:

  • Belkosten buiten bundel € 0,25 min/sms
  • Bel/sms tegoed 1 maand geldig
  • Aansluitkosten € 10
  • Ben sms altijd - bundel 1000 sms € 9,95
  • Ben internet altijd - onbeperkt € 9,95
  • Bellen in 185 landen
  • Nummer behoud mogelijk

Meer informatie over kosten en voorwaarden

Ben Sim only overstappen

Ben regelt het overstappen met je huidige provider. Ben laat het sim only abonnement ingang op de dag dat je nummerbehoud is overgedragen, dus je zit die maand niet met dubbele abonnements kosten. Per email wordt je op de hoogte gesteld over deze periode.

Het overzetten van een prepaid telefoon nummer gaat aanzienlijk sneller dan bij een regulier abonnement, hier is Ben afhankelijk van de huidige sim only provider en het opzeg termijn, de praktijk heeft Ben geleerd dat het zomaar 3 maanden kan duren voordat je nummer overgedragen kan worden. Ben sim only heeft geduld als jij dat ook hebt.

Meer informatie over overstappen

Ben over Bedenktijd

Na het ontvangen van de bevestiging over de aansluiting van u nieuwe Ben abonnement heeft u als partikulier gedurende 7 werkdagen nog het recht om de bestelling te annuleren. Als u zich toch bedenkt binnen die 7 werkdagen, en besluit het ben abonnement niet af te nemen, neem direct contact op met de Ben klantenservice op het nummer 0900-0401405 (0.35 per gesprek). Tijdens dit gesprek ontvangt u van de Ben klantenservice verdere instructies om de ontvangen Ben producten terug te zenden.
Alleen U als particulier kunt gebruik maken van de bedenktermijn tenzij de goederen compleet, en geheel onbeschadigd en uiteraard ongebruikt in de originele Ben verpakking teruggezonden worden. Ben kunt uw annulering ongedaan maken indien hier niet aan voldaan is. Dit geldt als u de Ben aansluiting heeft geactiveerd en/of heeft gebeld.
De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn de kosten voor het terugzenden van het aan u gezonden Ben pakket.

Meer over Ben en zijn bedenktijd

Ben toetst BKR

Ben toetst bij ieder sim only abonnement aanvraag of je kredietwaardig bent bij het BKR, de uitslag van de aanvraag over je kredietwaardigheid wordt je gemaild. Is de uitslag negatief, dan kan Ben niets voor jouw betekenen, wellicht een andere tijd.

Meer informatie over BEN & BKR toesten